Man wil zijn vrouw niet? Alvorens conclusies te trekken of concrete stappen te nemen om seksuele relaties te reanimeren, om te beginnen te proberen erachter te komen waarom deze situatie kan zijn gebeurd wanneer de man zijn vrouw niet wil. Het is uiterst belangrijk: haast je niet om zijn afwijzing van nabijheid als een persoonlijke belediging waar te nemen.

Kan zijn, oorzaken Komen in de volgende essentiële factoren:

een. Hij is moe.
2. Je hebt saai, routinematige seks.
3. Hij is boos op je.
4. Koeling is in je relatie gekomen.
5. Je bent constant “zag”.
6. Jij en je man hebben een groot verschil in leeftijd.
7. Zijn iets is enorm verontrustend.
acht. Je hebt verschillende bioritmes.
9. Hij heeft een andere vrouw.
10. Hij is ver van Casanova.

Volgens statistieken, in de moderne wereld, wil ongeveer 62% van de echtgenoten minder vaak seks dan hun vrouwen, en 42% genoeg om de liefde slechts twee keer per maand te vrijen kamagra pil. In de regel ligt de reden in het gespannen ritme van het moderne leven, in verborgen ziekten of in de vrouw zelf.

Wat te doen als de man zijn vrouw niet wil? Laten we meer informatie over praten.

De eerste reden waarom de man zijn vrouw niet wil – stress en overwerk

Om een ​​of andere reden zijn vrouwen erop vertrouwen dat mannen niet typerend zijn op het werk. Als je man niet alleen een ingehuurde arbeider is, en het hoofd, op wiens schouders geen deudelverantwoordelijkheid is, dan kunnen problemen op het werk een lange tijd worden gestaakt om seks te hebben. Als er voor je man Dostinex een bedreiging voor zijn zaak was, zou hij absoluut niet op bed Jea zijn. Hetzelfde geldt voor ontslag van een permanente baan of verlaging. En als u een foto van uw “knagende” toevoegt om te leunen van de vervulling van de echtelijke schuld, heeft mijn man geen verlangen, maar ook een zenuwstelsel zal instorten.

Wat te doen? Als dit je zaak is, probeer dan de echtgenoot uit de stel kieskeurig dagelijks leven te trekken en hem de kans te geven om te ontspannen. Stuur hem een ​​op vakantie, naar het land of vissen. Geef in het algemeen de mogelijkheid om moreel en fysiek te herstellen.

Het is mogelijk dat als de stand van zaken aan het werk, uw man echt kritisch is, dan kan uw voorstel een aanval van irritatie veroorzaken. Probeer in dit geval de Echtgenoot Maximale huizenondersteuning te maken. Creëer alle omstandigheden, zodat hij in de inheemse muren in staat was om te abstractie van de problemen en althans enige tijd om een ​​tijdje van de problemen weg te nemen. Je moet voor hem zijn, allereerst een toegewijde vriend, maar het maakt niet uit hoe ze hun claims met betrekking tot sekssleven kunnen verklaren.

De tweede reden waarom de man zijn vrouw niet wil – ziekte

De tweede is een zeer ernstige factor, waardoor de man zijn vrouw niet wil, zijn ziekten, als een regel, verborgen, ontstaan ​​tegen de achtergrond van stress.

Wat te doen? De belangrijkste ziekte, in de lijst van deze ziekten, is depressief. Het is bekend om te behandelen met de hulp van farmaceutische preparaten die een bijwerking hebben – een vermindering van de seksuele aantrekkingskracht.

Bovendien worden volgens statistieken de ziekten van het hart en de meeste hormonale overtredingen onvermijdelijk beïnvloed door het libido van mannen. Als je vermoedde dat je partner ziek is, en hij heeft geen haast om naar het examen te gaan – schrijf het op voor een goede specialist.

De derde reden waarom de echtgenoot zijn vrouw niet wil – een vrouw

De volgende factor waarom de man niet wil dat zijn vrouw een vrouw is, dat wil zeggen, jij bent jou. Geen vertrouwen, wederzijds begrip en spirituele nabijheid niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen – een goede reden om te weigeren een echtelijke schuld uit te voeren. Daarom, eerder, om een ​​beslissing van seksuele problemen te nemen, moet het worden begrepen in de relaties met haar man.

Wat te doen? Sober en zonder verwijten om hun eigen gedrag te analyseren. Misschien ben je te ‘zagen’ je man, terwijl je praktisch niet geprezen bent. Het is niet verrassend dat hij niet met je omgaan. Wie wil slapen met mager? Het gebeurt ook dat de man zijn vrouw niet wil vanwege haar overmatige zorg. Vergeet niet: Jij bent niet mijn moeder, je bent een vrouw! Geen adequate man fantasies sex met mama.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat intieme nabijheid niet routinematig zou moeten zijn, het moet worden geïmpregneerd met passie, tederheid en warmte. Maak je klaar voor elke liefhebbende les hoe je je eerste date bent. Denk goed na over hoe je de meest comfortabele, romantische sfeer kunt creëren, zodat je kunt ontspannen – het organiseren van aangename muziek, de juiste gerechten voor het avondeten voorbereiden, selecteer Sexy Lingerie. En het belangrijkste: wees niet bang om in bed te experimenteren. Uiteindelijk is dit jouw man!

auteur
Sergey Vasilenkov voor het vrouwenmagazine “Charm”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.